Vecka 27

Nu har vi gått in i vecka 27 och bebisen mår bra. Mycket liv och rörelse just nu :-)

Huset är huuuuur mysigt som helst, men vi kommer avvakta tills budgivningen och se. Killen ville ha 1,8 millar för att ställa in visningen och då behöver man totalrenovera båda badrummen, och det är inte gratis direkt. Så vi avvaktar som sagt.

Men tänk om det kunde bli vårat :-)  Vilken lycka det skulle vara!!!!! Sommar hemma på ön :-)

Nu börjar det lida mot helg.

Kram på er

Visning

Ikväll är det visning! Vi har blivit kallade på vip-visning på ett hus i Stenhamra. Jag är såååå sugen på att se vad huset kan erbjuda mig och om jag kan få mina planer genomförda i detta hus.

Det är 3 sovrum, två badrum och bastu, riktigt nice finne som man är :-)

Vi får se hur det går, återkommer senare

Ciao

Vecka 26

Nu har vi gått in i vecka 26, 25+1.

Jag har ett grymt problem då jag har fått trappförbud av barnmorskan. Vi bor 3 trappor utan hiss och dessa ska bestigas minst 2 gånger per dag. Det är dom trapporna och inga fler för min del, men nu är hissen på jobbet trasig sen en vecka tillbaka, och såklart jobbar jag inte på markplan. Vi får se hur länge detta håller, men jag skulle få panik av att bli sjukskriven och bara ligga hemma i sängen med en trasig kropp, jobbet är ju nödvändigt för min inkomst.


En rolig nyhet är att vi har fått ett lånelöfte, så nu ska vi ut till Stenhamra nästa helg och kolla hus :-)  Har två objekt som är av intresse, så håll tummarna :-)

Nu ska jag tillbaka till arbetet

Fortsättning följer 

Stor blir större!

Var hos barnmorskan i måndags och fick mig en underbar start på veckan. Den stora Carro har blivit ännu STÖRRE. Har gått upp 10 kg och har 112 dagar kvar till BF :-(
Men Chasew mår finfint! Underbara hjärtljud och är precis i tillväxtkurvan :-) Och jag har fortfarande jättefina blodvärden och ska inte äta några järntabletter :-) SWEEET