Söndag....

Underbara söndag!!!

Sitter med min underbara man och tittar på tv.
Blev bjuden på en måltid som var heeeelt fantastisk :-) Grillad pepparbiff med kokt potatis och ett iskallt glas vitt vin  NAMNAM.

På tv rullar Hanibalfilmen som handlar om hur allt börjar, fy vikken gräslig människa (eller ska man kalla honom monster?????)
Lilla trollungen sover gott i sin säng men borde vakna snart och vara tokhungrig, hon somnade redan vid åtta. Det är underbart att se hur hon utvecklas för varje dag som går, och underbart att hon börjar komma in i våra rutiner, vi är grymt bortskämda med lilltjejen.

Nu har det gått fem veckor sen hon kom och det börjar kännas som att det inte har funnits något "innan Filippa", hon har lixom alltid varit med....

Nu ska jag mysa med världens bästa man

Lägger upp ett kort på Filippa med sin mormor

Sov gott



Mina Tjejer

Här har vi mina tjejer!

Alla ni som känner Carro vet att det är svårt att få med henne på kort eftersom hon inte tycker om det.. Ni vet också att hon inte kommer att gilla det här kortet, men det gör jag :)


BVC

hellu

igår var vi på bvc.
Min fröken hade vuxit som fan :-)
Hon var 56 cm lång och vägde 4360 gram :-)  Hon kommer bli lång som sin mor iaf hihihi

idag är det sååååå trist väder, så vi stannar hemma och bakar en kaka tills papi kommer hem

på återseende

Ännu en dag utan papi :-(

God morgon

Min lilla trollunge har verkligen haft en dålig morgon, hon har bara skrikigt och sparkat, men guuuuud så jag älskar henne hahaha

Idag ska vi till BVC och mäta och väga fröken, får vi se om jag har rätt, 4,2 tror jag hon väger (återkommer med det rätta svaret)

Hur är det möjligt att älska någon efter tre veckor? Hon är verkligen mitt allt!!! Det finaste jag vet :-)

Nu ska mami försöka borsta tänderna och kanske få borsta håret för en gångs skull ;-)

på återseende

Pappas lilla flicka!

Idag var det första dagen på jobbet och det var nästan som vanligt. Jag kunde aldrig tro att man kunde sakna någon så mycket, hon är bara 2 veckor gammal. Jag antar att känslorna kommer växa med tiden. Nu ligget hon på mitt bröst så fridfullt ger inte ifrån sig så mycket ljud förutom smackandet med nappen..  // Farrid